HAKKIMIZDA

IEEE OMÜ Öğrenci Topluluğu, 2014 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak kurulan bir topluluktur.

IEEE OMÜ; Bilim, Mühendislik, Havacılık ve Girişimcilik konularında çalışmalar yapmaktadır.
Dünyada 1300; Türkiye’de toplam 97 üniversitede bulunan IEEE öğrenci topluluklarının en aktiflerinden bir tanesi olmakla birlikte Üniversitemizin de en aktif topluluğudur.

MİSYONUMUZ

IEEE‘nin temel amacı, insanlığın yararına teknolojik yenilik ve mükemmellik teşvik etmektir.

VİZYONUMUZ

• Tüm mühendislik bilim dallarına ve teknolojiyle ilgilenen herkese hitap eden bir topluluk olmak.
• Öğrenci arkadaşlarımızın, dünyanın en büyük meslek kuruluşlarından biri olan IEEE‘nin olanaklarından yararlanmasını sağlamak.
• Gerçekleştirdiği teknik ve sosyal çalışmalar ile üyelerinin teknik, sosyal ve akademik anlamda gelişimlerini sağlamak.
Bağlantılarını kullanarak, bulunduğu bölgedeki öğrencileri kariyer olanakları konusunda bilgilendirmek.
• Topluluk üyelerinin akademik, mesleki ve sosyal alanda gelişimlerine katkıda bulunarak onların bilgi, beceri, deneyim ve donanım kazanmalarına yardımcı olmak.

IEEE OMÜ, açtığı eğitimler, proje destekleri ve sağladığı kariyer olanakları ile bu amaçlarını gerçekleştirmeyi hedefler.

KAPAT